joi, 31 ianuarie 2008

Mironia Country

...A fost odata, ca niciodata o tara numita Minoria Country, in aceasta tara traiau trei specii. Miniori care erau cam 90% din tara, urugoni care erau in jur de 5 - 6 %, si tinori care se credea ca sunt 2-3 % , dar realitatea era alta.
Tinori erau o rasa mult mai inapoiata, care se plimba prin mai multe tari, furau, omorau, faceau scandaluri etc. nimic bun de la aceasta rasa.
Urugoni in schimb se gandeau la binele lor, si vroiau chiar daca erau mult mai putini, sa faca din Minoria tara lor. Asa ca au inceput sa ceara drepturi, au ajuns sa guverneze, ba chiar sa inainteze catre sefii uniuni cerere de independenta.
Reactile miniorilor, nu au intarziat sa apara, au inceput cu tinori, acestora le-a propus sa se integreze in societate, desi ei ... aveau sute de ani in care nu a reusit nimeni, asa ca le-a dat locuri asigurate in scoli, bani, mancarea, locuinte, poate tot ce merita si isi doreau minori saraci.
Pe Urugoni, ia lasat sa invete la scolile lor, limba lor, sa-si denumeasca orasele, in limba lor, un fel de independenta... dar acestia au zis ca se merita sa se intinda coarda.
Asa ca acum Mironia Country a devenit o tara in care statul este guvernat de MINORITATEA Urugonilor, iar strazile sunt conduse de MINORITATEA Tinorilor. Tinori au continuat sa fure, sa te bata pe strada, sa faca ce vor fiinta lor primitiva.
Totul e pe dos in aceasta tara, care continua sa se auto-distruga.... In curand toata lumea spera sa se stearga dupa fata pamantului, ca sa nu mai existe un exemplu asa prost.

Niciun comentariu: